Findes der kun webbureauer i Aarhus?

Findes der kun webbureauer i Aarhus?

Nej, der findes bestemt ikke kun webbureauer i den store jyske by. Der findes webbureauer mange andre steder, så du skal ikke kun begrænse dig selv til at lede efter dit nye webbureau i Aarhus.

Hvor finder jeg også webbureauer?

Du finder webbureauer i stort set alle andre byer i Danmark. Det er klart, at de større byer vil have væsentligt flere webbureauer, men sådan gælder det jo også inden for mange andre erhverv. Der er jo også flere restauranter, bagerier og revisorer i de store byer sammenlignet med de små byer.

 

Men det betyder bestemt ikke, at det fx ikke kan lade sig gøre at finde et webbureau i din by, selvom du måske ikke lige bor i Aarhus eller København. Det kan du sagtens.

Spiller beliggenheden af et webbureau en stor rolle?

Nej, langt hen af vejen spiller den ingen rolle. Meget af arbejdet foregår jo hos webbureauet, uden at du skal være der. Du har kun brug for, at dit webbureau ligger i din by, hvis du holder fast på at vil holde fysiske møder med bureauet jævnligt.

 

Har du ikke behov for at mødes fysisk med dit webbureau, kan du jo lige så godt finde et webbureau i den anden ende landet, uden at det spiller en rolle. Faktisk handler det jo primært om kompetencerne fra webbureauets side af, end det handler om, hvor det har sine fysiske lokaler og kontorer.

Hvordan tager jeg den indledende dialog med et webbureau?

Hvis du gerne vil i gang med at finde et nyt webbureau, men du måske ikke lige har prøvet den proces før, skal du ikke være bange for at tage den indledende dialog. Ofte kræver det ikke meget mere end en mail eller et telefonopkald at komme i gang.

 

Alle webbureauer er glade for nye kunder, så du skal ikke være nervøs for, at de ikke vil svare dig eller tage din henvendelse seriøst. Skriv gerne hvilke opgaver du vil have løst, og hvad du ønsker hjælp til. Det gør det nemmere for et webbureau at skræddersy deres tilbud til dig.