Hoteller i Ayia Napa

Hoteller i Ayia Napa

Planlægger du en billig rejse til Ayia Napa, og leder du efter det perfekte hotel til at gøre dit ferie uforglemmelig? Så skal du ikke lede længere, for vi har i samarbejde med DUF-Rejser lavet en liste hvor vi fortæller lidt om hvilke hoteller i Ayia Napa du bør vælge. Listen omfavner vidt forskellige prisklasser, men så sandelig også vidt forskellige forhold, hvad angår kvalitet, atmosfære og service. Vigtigst af alt, så er dette hoteller som også tillader ungdommens energi at lade sige udfolde på bedste vis.

 

Hotel Pambos Napa Rocks Ayia Napa

Pambos Napa Rocks er placeret lige i hjertet af Ayia Napa, kun en kort gåtur på mindre end 300 meter fra byens berømte natteliv, bargaden og den livlige Nissi Avenue. Denne førsteklasses beliggenhed gør det til et hotspot for unge rejsende, der søger fest, farver og fællesskab.

 

Pambos Napa Rocks er et vaskeægte partyhotel, som tilbyder komfortabel og budgetvenlig indkvartering. Værelserne er designet til den ultimative party-ferie og er udstyret med de mest nødvendige faciliteter, som sikrer dig et behageligt ophold.

 

Dette hotel er kendt for sin ungdommelige atmosfære, hvilket gør det til et foretrukket valg for unge rejsende, der ønsker at slå sig løs i Ayia Napas exceptionelle natteliv. 

 

Hotel Pambos Napa Rocks tilbyder light all-inclusive, som er inkluderet I opholdet med DUF-Rejser. Det betyder, at du kan drikke så meget du vil og gå ned i caféen og få dit vigtigste måltid, nemlig morgenmaden, med i pakken.

 

Hotel Pavlinia Ayia Napa

Hotel Pavlinia er beliggende i et roligere område af Ayia Napa, men dog alligevel rigtig centralt og tæt på bargaden. Hotellet tilbyder to poolområder, hvor det ene er mere fredeligt og det andet er mere egnet til fest.

 

Lejlighederne på Hotel Pavlinia er rummelige, nyrenoverede og af høj kvalitet, hvilket gør dem ideelle for et skønt ophold i middelhavet. Hver lejlighed er udstyret med alt det nødvendige, så man altid kan slappe af på værelset, når man har brug for at trække sig fra den bagende sol.

 

Mens Hotel Pavlinia tiltrækker en bred vifte af gæster, er atmosfæren generelt mere afslappet og chill, men hotellets ejere kan godt lide de unge mennesker og er derfor ikke blege for at fyre lidt op for musikken og de kolde drinks i poolbaren. Det er et godt valg, hvis du foretrækker en god kombination af fest og afslapning.


På Hotel Pavlinia tilbyder light all-inclusive som et tilvalg. Det indebærer drinks I lange baner ved poolbaren samt morgenmad hver dag.

 

Hotel Nicholas Color Ayia Napa

Hotel Nicholas Color er centralt placeret, hvilket sikrer, at du aldrig er langt fra Ayia Napas travle gader, nattelivet og fantastiske strande. Naboen til Nicholas color er en McDonalds, så natmaden er let tilgængelig på turen hjem fra byen. 

 

Dette hotel kan prale af farverige og moderne værelser designet til komfort og stil. Du finder en række faciliteter til at gøre dit ophold behageligt, og hotellets livlige indretning tilføjer et sjovt touch til din ferieoplevelse. Værelserne er af meget høj standard, og det afspejler sig også lidt i prisen, hvor man derfor også betaler for at komforten er i top og servicen spiller max.

 

Hotel Nicholas Color tiltrækker en blandet skare, men dets moderne design og centrale beliggenhed gør det til et populært valg for unge rejsende, der søger et trendy sted at bo. Det er ikke et ungdomshotel, men du er ikke langt fra de ungdommens energiske miljø i Ayia Napa.

 

På Hotel Nicholas Color er dit ophold med all-inclusive. Det vil sige, at samtlige måltider og drikkevarer af høj kvalitet er inkluderet både til morgen, middag og aften.

 

Melpo Antia Hotel & Suites Ayia Napa

Melpo Antia Hotel & Suites tilbyder et fredeligt miljø, men i det centrale Ayia Napa. Du befinder dig under 500 meter fra byens fede natklubber og barer.

 

Hotellet tilbyder komfortable, store og velindrettede værelser, perfekt til den der skal have plads til den store kuffert og plads til sig selv. Alle lejligheder omkranser Poolområderne på Melpo Antia Hotel & Suites og du kan derfor nemt bevæge dig fra dit værelse og ned i den afkølende pool.

 

Melpo Antia Hotel & Suites tiltrækker generelt en mere afslappet og moden skare, hvilket gør det til et fremragende valg for dig, som søger efter et roligere ophold i Ayia Napa. Det er godt mix af unge og modne mennesker, så man føler sig aldrig malplaceret på Melpo Antia Hotel & Suites.

 

Melpo Antia Hotel & Suites tilbyder både light morgenmad og All-inclusive. Er det blot morgenmaden du skal have kan du nøjes med at tilvælge det. Det giver rig mulighed for at udforske de utallige spisemuligheder i Ayia Napa i løbet af dagen. De har også en restaurant på hotellet, Frankies, som tilbyder dig lækre retter. Poolbaren er også åben for drinks i løbet af dagen. Du går ikke tørstig eller sulten i seng på Melpo Antia Hotel & Suites

 

Uanset om du leder efter en feststemning, et roligt tilflugtssted eller noget midt imellem, tilbyder de ovennævnte hoteller forskellige muligheder for at gøre dit ophold i Ayia Napa helt perfekt og indfri dine forventninger.