Ølbrygning er også noget for dig

Ølbrygning er også noget for dig

Her for et par uger siden der var jeg til en fest hos en af vores venner. Jeg kan rigtig godt lide den type fester, for det kan godt være man kender dem som holder festen, men man kender jo ikke alle deres venner, og derfor kan det være ret spændende hvem man kommer til at sidde sammen med. Jeg synes som regel jeg er ret heldig, og det var jeg også til denne fest.

Kom til at sidde med en bankmand

Vi sad 10 ved hvert bord, og jeg kom blandt andet til at sidde i nærheden af en bank mand. Når man sidder der i løbet af en hel dag, så er der jo rig mulighed for at få spurgt ind til hvad folk laver med arbejde og hvad de får deres fritid til at gå med. Her overrasket det altid når man har en lidt anderledes hobby som jeg for eksempel har det med ølbrygning. Det kan godt være at det er blevet mere normalt at brygge øl i dag end det var for 10 år siden, men jeg synes alligevel godt stadigvæk man møder folk der bliver overrasket over, at man faktisk godt selv kan brygge øl. Rigtig mange har jo hørt om ølbrygning da man gjorde det i stor stil o 1970éren og 80erne. Alle kender så også en eller anden god historie med kapsler der er hoppet af flaskerne da de stod inde i et skab etc. De typer af historier har det med at hænge ved – Der kan også være nogle ret sjove ind i mellem, men det er ikke noget man roder med i dag når man brygger øl. Det hele handler og gode råvarer, hygiejne og tålmodighed. Tålmodighed at altid svært, men i dag vælger man de gode råvarer så det ikke længere bare er et spørgsmål om at brygge noget billigt øl. Jeg tror ikke der er mange i dag, der har lyst til at bruge deres fritid på at brygge øl bare fordi det er billigt. Hvis det bare var et spørgsmål om nogle billigere procenter, så er det langt lettere bare at købe nogle billige øl. I dag brygger man øl fordi dels man laver dem selv, men også fordi det faktisk er muligt at lave endnu bedre øl end dem man køber. Hvis du nu godt kunne tænke dig at finde en guide til ølbrygning, så forstår jeg dig godt. I løbet af den fest jeg var til, der tror jeg det lykkes at overbevise min bankmand om, at det også ville være den perfekte hobby for ham. Ølbrygning er nemlig for alle, så hvis du også lyst til at komme i gang, så kan jeg kun opfordre dig til at komme i gang, for der venter nogle ret gode oplevelser for dig.