En Invisalignbehandling er en gave til de skæve tænder

En Invisalignbehandling er en gave til de skæve tænder

Er du træt af at have skæve tænder og altid være usikker på om andre ser dem og hvad de tænker om dem? Det er en irriterende usikkerhed at gå rundt med, så gør i stedet for noget ved problemet. Det behøver slet ikke at være så svært. Og du fortjener at få det perfekte tandpastasmil du drømmer om.

Slet for skæve tænder uden at nogen opdager det

Måske tænker du at det at få rettet og reguleret ens tænder er en lang, besværlig og ikke mindst meget synlig proces. Men den synlige del behøver slet ikke at være et problem. For der findes nemlig andre muligheder en de klassiske togskinner, som de fleste kender fra tiden i folkeskolen.

 

Alt efter hvor skæve dine tænder er så kan du nemlig få en usynlig skinne fra Invisalign. Sådan en Invisalignbehandling er virkelig en gave til de skæve tænder, da den ikke bare udbedre problemet. Men den gør det også på den mindst iøjnefaldende måde. Så du behøver slet ikke at skulle bekymre dig over hvad folk ser at du som voksen har fået bøjle på tænderne, for det er slet ikke så tydeligt hvis man får en skinne fra Invisalign.

 

Grunden til at de ikke er så tydelige er at de er lavet af en særlig type plastisk, så derfor er gennemsigtig.

Nemt og enkelt

Nej, ikke meget mere besværlig end hvad det normalt er at have bøjle på. Med den usynlige skinne skal du stadig til jævnlige tjek hos tandlægen. De vil holde øje med skinnen og de vil også skifte den ud ind imellem, så den hele den får reguleret tænderne helt på plads. Præcis ligesom med togskinnerne, hvor man også skulle have dem spændt ind fra tid til anden. Men du behøver ikke gøre dig så mange tanker om det, andet end at huske at møde op til dine aftaler, tandlægerne er fuldt ud trænet til at give dig et perfekt smil.

 

En forskel mellem den almindelige bøjle og den usynlige skinne fra Invisalign er at du skal huske at tage den ud når du spiser og når du skal børste tænder. Du skal selvsagt også huske at tage den på igen når du er færdig. Men ellers skal du bare beholde den på hele tiden.

 

Til sidst vil du stå tilbage med det smukkeste og mest lige smil du kan forestille dig. Det er jo lige til at smile over.