Juleparaply med sølv kant god som julegave

Juleparaply med sølv kant god som julegave

Denne flotte gennemsigtige paraply er perfekt at bruge i december, for at give dagen lidt ekstra julestemning. Paraplyen fra Paraplybutik.dk er 105 cm i diameter og kan man kan derfor godt nå at være to mennesker under paraplyen. Hvis du mangler en paraply, der både er holdbar og flot, er denne paraply den helt rigtige for dig.

Håndtaget med dråber en smuk detalje og sølv kant rundt om hele paraplyen gør paraplyen hyggelig og perfekt til at sprede julestemning. Hvorfor have en kedelig sort paraply, når man kan sprede glæde med en smuk paraply med sølvkant. Livet er for kort til kedelige paraplyer. Ikke nok med at denne fine paraply er stilet og sjov, så er den også holdbar. Du kan sagtens købe en lille, billig paraply, men disse vil typisk ikke holde i særlig lang tid. Denne paraply vil holde i mange år, da den er vindtæt og holdbar. Til 199 kr. får du en transparent paraply, som kan sprede julestemning i mange år.

Vindtæt og fleksibel

Hvis du kommer gående ned ad gaden med denne paraply, kan du være sikker på at få opmærksomhed. Det er ikke alle, der tør at skille sig ud på denne måde. Men hvorfor ikke skille sig ud? Den flotte farve og sølv kanten vil helt sikkert give folk et smil på læben. Du forbliver tør når det regner, og alle andre bliver glade. Kan det blive bedre?

Ja, det kan det faktisk godt. Paraplyen er 105 cm i diameter og vejer 490 g. Med en længde på 89 cm er det ikke lige en paraply, man har med i tasken, men til gengæld er paraplyen holdbar. Den er vindtæt, hvilket betyder, at du sagtens kan bruge paraplyen, når det både blæser og regner. Mange billigere paraplyer kan ikke klare blæsevejr, fordi de simpelthen ikke er holdbare nok.

Dette er ikke tilfældet med denne paraply. Paraplyen er automatisk og åbner hurtigt. Selve skærmen er lavet på en måde, så den er meget fleksibelt og derfor ikke bare sådan lige knækker. Selve benene i skærmen er lavet i fiberglas og er dermed meget holdbare. Dette er særligt godt, når det blæser. Håndtaget er lavet, så det er behageligt at holde ved. Håndtaget er lavet i plastic mens selve skaftet er stål. Skærmen er lavet af 100% polyester pongee, hvilket gør skærmen fleksibel og holdbar. Hvis du køber denne paraply, får du en flot og sjov paraply, som holder i mange år.