Få fingrene i en af de populære slyngevugger til tvillinger

Få fingrene i en af de populære slyngevugger til tvillinger

Tvillinger vil gerne være tætte, præcis på samme vis som de var, da de lå trygt og rart inde i mors mave og ventede på at de skulle have fødselsdag. Lige præcis det med at ligge trygt og rart, blive svøbt og blive vugget op og ned, det er hvad du kan give de små i form af en slyngevugge. En slyngevugge behøver dog ikke kun være beregnet til en enkelt soveplads, for har du tvillinger, så skal der selvfølgelig være plads til dem begge, så de kan ligge helt tæt og finde ro ved hinandens nærvær. Du behøver ikke at gå på kompromis med nogle at alle de gode, beroligende og rare ting med en af de populære slyngevugge til tvillinger.

En slyngevugge lader dit barn falde lynhurtigt til ro

En slyngevugge har egentlig været anvendt i flere dekader, eller i hvert tilfælde noget der har mindet meget om. Op gennem historien har de små nyfødte hændt på deres mor eller far i et klæde, mens de er blevet vugget frem og tilbage i takt med bevægelserne. Nu er det dog ikke længere nødvendigt at rende rundt med et klæde om skulderen, for der findes slyngevugger der gør, at dit barn falder lynhurtigt til ro, med ergonomisk form og en tryghed der er genkendelig med den følelse det er at ligge i mors mave. Du kan nok godt forvente en sovegaranti når du lægger dit lille barn eller tvillingerne i en slyngevugge.

Få friske og udhvilede børn med en slyngevugge

Søvn er vigtigt, både for unge og gamle, store som små. Søvn er essentielt for menneskets overlevelse og noget der særligt også har en høj prioritet i børnefamilierne. Søvn er dog ikke altid lige nemt med de helt små, der kan være mange ting i vejen og det kan være svært at give den tryghed i en barnevogn eller tremmeseng som den lille ny egentlig allerhelst vil have. Det er måske endda endnu sværere når der er tale om tvillinger. Dog kan du være forsikret for, at en slyngevugge giver en god lur og en lang nattesøvn, fordi den opfylder børnenes behov for at falde til ro, så de vågner op og er friske og veludhvilede.

Kombiner din slyngevugge med en vuggemotor

En slyngevugge har absolut størst effekt når den er i bevægelse. Det kræver som udgangspunkt at du står over vuggen hele tiden, til trods for den fjeder der er siddende i toppen. For så snart at vuggen stopper med at bevæge sig op og ned, så kan det ske at barnet eller tvillingerne bliver urolige og afbryder deres lur. Derfor er der lavet en hårdt tiltrængt vuggemotor, der skal sidde på toppen af slyngevuggen og automatisk skabe de beroligende bevægelser der er brug for.

Alt er lavet i økologiske materialer

At tage det rette valg når det kommer til dit barns sundhed er nok et af de områder der har særligt fokus, både i forhold til tilbehør, tøj og legetøj. Når du køber en slyngevugge skal du ikke bekymre dig om uhensigtsmæssige stoffer omkring dit barn. Alle materialer, lige fra vugge til madras og lagen er lavet i økologiske materialer.