Hvorfor bør du vælge en autoriseret kloakmester?

Hvorfor bør du vælge en autoriseret kloakmester?

Hvis du for nylig er blevet boligejer – eller hvis du har været det i nogle år efterhånden – så har du nok opdaget, at du af og til har brug for hjælp fra en kloakmester. Det kan være i forbindelse med en lang række ting – dog primært en stoppet kloak eller en kloak der viser problemer på anden vis. Og måske har du også opdaget, at det ikke er helt billigt. Hvis du gerne vil spare lidt, så har du måske endda undersøgt dine muligheder for at få fat i en, der ikke er autoriseret. Det er dog ikke de sparede penge værd.

Hvis du gerne vil vide, hvorfor du altid bør bruge en autoriseret kloakmester, så kan du blot læse meget mere lige her.

En autoriserede kloakmester er uddannet

Den første og primære grund til hvorfor du bør vælge en autoriseret kloakmester er selvfølgelig, at de er uddannede. Dermed er han underlagt en kvalitetskontrol og du har en garanti for, at dit arbejde bliver udført ordentligt – eller retten til at klage og bede om erstatning. Kontakt https://jjkloak.dk/ for professionel hjælp til din kloak.

En autoriseret kloakmester har også gennemgået en proces netop for at opnå denne status. Det inkluderer indførelse af et KLS-system i en virksomhed, kontakt af en kontrolinstans for at få KLS-systemet godkendt på forhånd, ansøgning til sikkerhedsstyrelsen om autorisationen og dokumentere ansøgningen ud fra ovenstående samt en godkendelse til autorisation af sikkerhedsstyrelsen.

Kan jeg selv udføre arbejdet?

For nogen handler det ikke om at ville gå udenom det autoriserede arbejde for at få fat i billigere arbejdskraft. For nogen handler det om, at de regner med, at de kan klare det selv – og det vil da om noget være en billigere løsning.

Når det kommer til VVS-arbejde, så er der en del af det, som du gerne selv må lære at klare. Dog er der også elementer, der af sikkerhedsmæssige årsager skal klares af professionelle.

Det samme gælder, når det kommer til din kloak. Her er der nemlig nogle gasser og andre giftige stoffer, som du skal være lidt forsigtig med, da du ellers risikerer at blive syg. En kloakmester ved, hvordan han klarer disse opgaver uden at blive syg, da han har viden og værktøjer, som du ikke har som privatperson.

Hvis du gerne vil vide, hvilke opgaver du selv må gå i gang med, så har sikkerhedsstyrelsen faktisk lavet en oversigt, der guider dig i netop dette.