Moderne mænd går med smykker – find den perfekte kors halskæde

Moderne mænd går med smykker – find den perfekte kors halskæde

Det er nok ikke så få mennesker, der tænker på kvinder og piger, pyntet i kjole og med glinsende smykker, når snakken falder på sidstnævnte, nemlig smykker. Langt færre vil nok få et indre billede af en moderne og tjekket mand, der har udstyret sig med fingerringe, armbånd eller en halskæde.

Men udvikling går immervæk mod, at flere og flere mænd rent faktisk køber og iklæder sig smykker, for at signalere selvsikkerhed, modebevidsthed og ikke mindst for at sende et budskab om eventuelle tilhørsforhold til en særlig religion eller kultur.

Alt dette kan smykker nemlig. i forlængelse af den tøjstil du måtte have, er det altså smykker, der for alvor kan sætte en tyk streg under hvem du er, og hvilken historie du ønsker at fortælle dine omgivelser.

Som nævnt kan du man på omhyggeligt udvalgte smykker aflæse en persons kulturelle tilhørsforhold, religiøse overbevisning eller blot vedkommendes stil. Et vældig populært smykke en halskæde, og mange ynder at toppe udseendet med et vedhæng, der kan dingle fra halskæde.

Således er kors halskæder ikke just noget sjældent syn. En kors halskæde er naturligvis i sin oprindelse et symbol på kristendommen, men med tiden betyder symbolet så meget mere og andet end lige præcis det.

Derfor vil en kors halskæde selvfølgelig ofte hænge om halsen på en troende, og måske endda én, der for alvor ønsker at skilte med dette. Men i de fleste tilfælde, vil kors halskæden ikke være et signal om, at du er dybt kristen. Formentlig vil det blot være et udtryk for, at du er ret bevidst om din stil, samt, at du tør vise den frem og ikke frygter andre menneskers skepsis over din fremtoning.

Som allerede nævnt, er smykker til mænd altså meget moderne. Dette er ikke et helt nyt fænomen, men det har vokset sig større hen over de seneste par årtier. Denne udvikling er selvfølgelig ikke gået de store modehuse og smykkeforhandleres næse forbi, så dér har du længe kunnet finde et udmærket udvalg af smykker og kors halskæder til mænd.

Imidlertid har fænomenet også afstedkommet en helt anden og mere dugfrisk tendens. Der begynder nemlig at dukke forhandlere af smykker op, som udelukkende fokuserer på at sælge sine produkter til mænd.

Et eksempel på dette kan findes i vores egen lille andedam. Her er der nemlig en internetbutik ved navn Jewls, som sælger smykker, designet til mændene. Designet er dansk og smykkerne er produceret i rustfrit stål af noget nær den fineste slags. Dette materiale tillader dig at gå ganske bekymringsløst i bad eller til træning i fitness-centret med din kors halskæde om halsen. Den tåler nemlig det hele, og smykker fra Jewls er således et godt valg for den moderne mand, der fører en aktiv livsstil.