Konferencecenter med mange muligheder

Konferencecenter med mange muligheder

Mangler du en placering til dit næste møde eller konference? Så er HUSET det oplagte sted. HUSET er et konferencecenter på Fyn der tilbyder afholdelse af forskellige arrangementer i alle størrelse. Det gælder uanset om du skal afholde et møde med 4 andre eller hvis du skal afholde en konference med 300 deltagere. Konferencecentret har mange forskellige lokaler med forskellig størrelse og placering, så der er rig mulighed for at finde et lokale der passer til dit arrangement. En mulighed er fx at afholde møde i et af de udstillede sommerhuse. Samtidig er konferencecentret placeret i nogle fantastiske omgivelser med både skov og dyrehave. Dette giver en oplagt mulighed for også at benytte udendørsarealerne, hvis vejret tillader det.

 

Konferencecentret har sig eget køkken, som med glæde servere snacks, drikkelse eller middag, hvis arrangementet strækker sig ud over længere tid. I samarbejde med køkkenet har du mulighed for at komme med forslag og ønsker til den forplejning der passer til det møde eller den konference du skal afholde. Køkkenet er certificeret med Det økologiske spisemærke i bronze, der indikerer, at 30-60% af råvarerne er økologiske. Samtidig sætter køkkenet enormt meget pris på, at råvarerne er friske og ikke mindst lokale. På den måde har de mulighed for at give dig den bedst mulige mad af høj kvalitet, når du afholder et arrangement i HUSET.

 

HUSET er beliggende centralt i Danmark med sin placering i Middelfart på Fyn. Konferencecentret er dermed ideelt at udnytte til afholdelse af arrangementer, hvor der er deltagere fra både Jylland, Sjælland og Fyn. Samtidig ligger konferencecentret tæt på motorvejsafkørslen, så det er nemt at komme til og fra i bil. Der er gode parkeringsmuligheder foran konferencecentret, hvor der også er mulighed for opladning af elbil, hvis det skulle være nødvendigt. Derudover ligger HUSET også i gåafstand til stationen og der er dermed også mulighed for at ankomme til konferencecentret med offentlig transport.

 

Har du brug for hjælp til at planlægge dit kommende arrangement? HUSET hjælper gerne med både planlægningen og udførelsen af arrangementet. Konferencecentret tilbyder både møde- og tekniker service. Dette betyder, at du kan få hjælp til planlægningen op til dit kommende møde eller konference, det gælder både lokale booking, forplejning og diverse praktiske detaljer. Derudover giver mødeservice også mulighed for en hjælpende hånd under eller efter arrangementet, hvis der skulle være behov for det. Konferencecentrets tekniker service er klar med en hjælpende hånd til teknikken 24/7. De har både mulighed for at være behjælpelige inden arrangementet starter, men hjælper også gerne, hvis der skulle opstå akutte teknikproblemer.

 

Der er i HUSET også mulighed for overnatning, så hvis mødet eller konferencen skal vare mere end en dag, har du mulighed for at booke en overnatning på konferencecentrets hotel. Alle værelser er udstyret med gode senge, eget bad og toilet og ikke mindst TV. Om morgen tilbyder køkkenet en lækker morgenmads buffet, der er inkluderet i opholdet. HUSET er dermed det oplagte valg af konferencecenter, hvis du skal afholde arrangementer der strækker sig over flere dage.