Søger du lindring efter sygdomsforløb?

Søger du lindring efter sygdomsforløb?

Få med kroniske lidelser tør håbe på, at de vil finde en mirakel-kur. Efter flere besøg hos lægen og utallige meldinger om ”at der ikke kan gøres mere” end at fortsætte med medicinen, vil de fleste være overbevist om, at det er sådan det ender.

Denne kamp har en dansk virksomhed dog taget op og vover at give alle kroniske syge en forhåbning.

 

For blot et par år siden, var der få der kendte til de medicinske og healende egenskaber, som cannabis planten besidder. Flere og flere er blevet klogere på det, og har prøvet de ikke-euforiserende produkter på egen krop. En af pionererne inden for cannabis kosttilskud i Danmark og i udlandet, Vanesa Filcic, der står bag brandet SanaNordic, fortæller:

 

“I 2016 kom vi på det danske marked. Da var det kun syge med leukæmi, psoriasis, gigt, stofskifte, ptsd, diabetes mm., der viste interesse for vores produkter. De erfarede, at de på “mirakuløs vis” fik det bedre og nogle blev helt symptomfrie.”

 

Listen af erfaringer og forskellige sygdomme som cannabisen havde en indvirkning på voksede støt:

Astma, allergi, Parkinsons, Crohns, smerter, kroniske lidelser, angst, og langt flere end der tør nævnes.

 

Firmaet udtaler, “Alle alle disse mennesker med forskellige livsstilssygdomme, som forgæves har søgt hjælp hos sundhedsvæsenet, havnede nu ved vores dør, som var vores produkter.”

 

Lad os lige tage et skridt tilbage. Alt dette, takket være en juice? Ikke helt, men takket være cannabis juice, ja.

 

Det er muligt, ifølge Dr William Courtney, som er amerikansk professor, læge, forsker og raw cannabis ekspert. Da han opdagede hvordan den rå cannabisplante virker på kroppen når den indtages som fx en juice, droppede han sin praksis omgående og dedikerede al sin tid til at forske i rå cannabis og hjælpe patienter i sin private klinik ved at lære dem at dyrke de rigtige sorter, så de kan selvmedicinere sig. Hans nuværende kone og mor til hans datter, Kristen Courtney, opsøgte ham, idet hun var alvorligt syg, og lægerne havde opgivet. Hun led af en række kroniske sygdomme og var på over 40 forskellige slags medicin, der dræbte hendes system – En langsom død. Kristen havde hørt om  cannabis og ville give det en sidste chance, hun var ikke parat til at dø – eller leve – på denne måde. Hun fik fat på skunk i starten, og det dulmede hendes symptomer at ryge og tage olier, men det var ikke nok. Da hun endelig mødte Dr William Courtney blev hun straks sat i gang med at juice hendes egen cannabis dagligt. Inden for et år var hun symptomfri og halvandet år senere blev hun gravid, hvilket undrede lægerne som havde erklæret at hun aldrig ville kunne få børn, da hun led af endometriose.

 

Dr. William Courtney fortæller, at kroppen er skabt til at være rask og kan heale sig selv, hvis du giver den de rigtige værktøjer.

Videnskabeligt er der sket banebrydende forskning hvor det såkaldte “endocannabinoide system” som kort sagt er et livsvigtigt biologisk forsvarssystem – opdaget af en anerkendt israelsk forsker.

 

Ifølge Dr. William Courtney er cannabis juice det næstvigste at drikke dagligt, efter vand.

SanaNordic forhandler koldpresset cannabis juice der er frysetørret til pulver, og dermed er naturligt preserveret, ligesom NASA tilbereder måltider til deres astronauter. Det er let tilgængeligt og fri for bivirkninger.

Studier viser, at cannabisens ikke-euforiserende stof, CBD, er en af de kraftigste antioxidanter på planeten. I synergi med de andre essentielle næringsstoffer, som er bibeholdt efter frysetørring, er det en vitamin eksplosion af de kraftige!